Sex Academy Blog

Sex Academy Blog

Relato erótico ganador del concurso en versión Catalán

L’aire estava impregnat d’olor a tu, aquella densa calor d’estiu duia el teu perfum. Per un moment meva mirada et va buscar, però ja sabia que no hi eres. Només hi havia un bri de tu suspès a l’aire i entrava dins meu amb cada una de les meves respiracions, cada vegada més agitades, més intenses, sentin-te amb mi, dintre de mi.

Em vaig aturar i la calor impregnava la meva pell, sentia la meva suor regalimar pel meu clatell, pel meu tors. Tot el meu cos estava despert, sensible a tu, embriagat de tu, i perdia el control, embogia. Sentia com les pupil·les se m’havien dil·latat, com la cara tenia un color més enrogit i les galtes em cremaven.

Em vaig aturar un moment: podia sentir els batecs més íntims bombejar fort, podia dibuixar-ne cada detall mentalment. Aquella font d’ardor estava tant molla com gran era el meu desig en aquell moment.

M’hagués fet l’amor. Allà mateix. Tancant els ulls i fent-me invisible, acariciant la meva pell i sentint la temperatura del meu cos. Deixant-mendur pel meu instint i estimant cada detall del meu jo encegat pel foc que em recorria.

Entregant-me a aquella màgia que em duia a l’èxtasi, al punt més àlgit, a les sensacions més fortes, més intenses i al crit més viceral. M’hagués entregat allà mateix perquè l’olor a tu m’emanés tota i esclatés aquest deliri sensorial.

 

By: Anónimo

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies
CLOSE
CLOSE
Abrir chat